Johan i l’ase

Dijous passat vam escoltar un conte en 3 llengües!!

Sí, sí, com ho llegiu, tres. En català, castellà i àrab.

Farà cosa de dues setmanes, la mare de la Safae ens va proposar llegir un conte pels mes petits/es del centre obert de Ponent, que resulta que per Sant Jordi ja ho havia fet  a l’escola i que li venia de gust fer-ho de nou… davant d’aquesta iniciativa no ens vam poder resisitir i finalment la vam convidar a ella, al Mohamed (germà gran de la Safae) i la Safae per tal de poder riure amb el llibre tan divertit que ens havien portat.

El conte, tractava de’n Johan que no tocava molt de peus a terra i que pretenia viatjar amb el seu ase dins de l’avió. Malgrat que els i les hostesses de l’avió no el van deixar, aquest no va acceptar un no per resposta i va decidir lligar l’ase per fora de l’avió. A mig vol, el Johan li crida  a l’ase ” tu sí que en saps, viatjar a l’aire lliure i gratis” – mentre es veia a l’ase que no tenia cara de passar-ho molt bé-.

Va ser una tarda molt divertida ja que els nens i nenes àrabs entenien la seva llengua materna (no tot el text ja que l’àrab presenta infinitat de variacions i dialectes ) i els va agradar molt. D’altra banda, aquells/es que no tenien massa idea del que deia, era fàcil d’entendre per com gesticulaba i perquè inicialment ho havien llegit en català i castellà. Van sorgir cares d’alegria ja que alguns/es es mostraven contents/es de haver captat alguna paraula , alguna frase  o bé el context general.

Va ser molt agradable.

Per acabar, us deixem un recull de fotografies del moment del conte. WhatsApp Image 2019-05-08 at 10.22.38.jpegWhatsApp Image 2019-05-08 at 10.22.38 (1).jpegWhatsApp Image 2019-05-08 at 10.22.37.jpeg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s