DECOREM EL CARRER!!!

Des del Centre Obert de Ponent, us volem explicar que…

EL CARNAVAL JA ÉS AQUÍ! I amb aquesta super noticia, us expliquem que ja hem començat a decorar el carrer de Santa Madrona, si us animeu a veure’l està quedant preciós!!

Estem dilluns i dimarts de 15.30 a 20h penjant molts materials que hem estat fent amb tots i totes els i les participants del Centre Obert. Des dels  i les més petits i petites fins als joves, que no ens han deixat indiferents amb el que han creat.

Durant aquest carnaval trobareu 8 dones que han aconseguit fer coses molt boniques i que volem donar-li visibilitzaició.

Entre aquestes dones trobareu: La Frida Khalo, la Laddy Gaga, la Martina Navrátilová, la Rosa Parks, la Maria Montessori, la Hypatia, la Marie Curie i la Montserrat Roig.

Per tal de donar varietat, hem escollit dones que han destacat en l’esport, , la música i l’art en la ciència, l’astronomia, en l’escola, que han trencat barreres culturals com la Rosa Parks. Cadascuna va acompanyada d’una foto, una frase i objectes més representatius.

Us convidem a que les identifiqueu i que treballeu encara més el que hem reforçat aquests dies amb els i les participants.

Tot seguit deixem un recull de fotografies on es reflecteix la feina feta i l’ajut, el qual estem molt agraïts i agraïdes dels pares i mares.

Desitgem que us agradi!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s