El Centre Obert decora el carrer Santa Madrona

Avui, la xarxa de centres oberts de Vilanova i la Geltrú ha iniciat la decoració del carrer de Santa Madrona.

El motiu d’aquest any va sorgir a partir de la visita al vaixell Astral, de Proactiva Open Arms. Una experiència que vam compartir amb tots vosaltres en aquest blog.

WhatsApp Image 2018-01-29 at 19.36.42
Així al carrer que decorem hi trobareu tot un conjunt d’objectes relacionats amb la seva tasca per tal que tota la població de Vilanova i la Geltrú, així com tota aquella que ens visita per Carnaval, prengui consciència de les situacions que es viuen dia a dia al mar mediterrani.
WhatsApp Image 2018-01-29 at 19.48.28 (4).jpeg
Durant la tarda, mentre un equip de mares, pares i educadors treballen en la decoració del carrer; els participants del Centre Obert poden gaudir de diverses activitats dutes a terme a la Plaça de les Cols.
Aquest any comptem amb la col·laboració d’Stop Mare Mortum Garraf, un moviment social comarcal que reivindica els drets de les persones en moviment i treballa per canvis en les polítiques migratòries per aconseguir una vida lliure de violència, digna i en convivència.
Així, durant la tarda de dimarts comptarem amb la seva participació per mitjà d’un taller de sensibilització en el que ens explicaran l’experiència d’un dels seus membres dins de la tripulació del vaixell de Proactiva Open Arms. Us animem a tots a assistir-hi!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s