Encara sou a temps d’optar a la Panera dels Centres Oberts

Aquest any la Xarxa de Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú han realitzat una única panera oberta a tot Vilanova.

Hem comptat amb la col·laboració de l’Associació de veïns del Nucli Antic, especialment amb la Montse Alonso i Toni Ramiro que han trobat comerços, bars i d’altres que han volgut participar amb alguna aportació en aquesta panera i en la venda de les butlletes.

Captura de pantalla (40).png

Establiments col·laboradors Panera dels Centres Oberts

El total dels diners obtinguts amb la venda de butlletes anirà destinat aconseguir més materials Montessori, per tal que tots els nens i nenes que assisteixen al Centre Obert puguin aprofundir i potenciar els seus propis aprenentatges.

Montessori, va començar a Itàlia a principis del segle XX i és tant un mètode com una filosofia de l’educació. Va ser desenvolupada per la doctora Maria Montessori. El seu material didàctic és de gran ajuda per afavorir l’autoaprenentatge en l’etapa escolar.

La panera compta amb molts productes i amb diferents vals de regal, com per exemple descomptes en perruqueries, floristeries i fins i tot esmorzars.
Aquesta panera està exposada a l’Avinguda Francesc Macià, 81 al Centre Fuji.
El sorteig es durà a terme el pròxim dia 16 de Gener.  El número premiat serà penjat en aquesta mateixa web i als diferents comerços que han col·laborat amb nosaltres.

D’aquesta manera hem realitzat 5.000 números, els diners recaptats aniran destinats a:

  1. La compra de material pedagògic Montessori per als centres oberts de Molí, Tacó i Mar, que es sumen a la donació del comitè de treballadors de l’empresa Prysmian de 665 euros aquest nadal.
  2. Consolidar la participació de les guies Montessori de l’Associació Montessori la Geltrú. A través del seguiment pedagògic de la Cristina Maturana i la Marcela Uroz, els educadors dels Centres Oberts fem formació setmanal en servei amb elles.
  3. Formació teòrica contínua a través de 2 cursos formatius a l’any per als 35 educadors de centres oberts i espais socioeducatius de la cooperativa Actua i a la formació cap a les famílies dels infants.

Des de la Xarxa de Centres Oberts volem agrair la col·laboració de tots els comerços i entitats de Vilanova i la Geltrú, a l’Associació de veïns del Nucli Antic per la seva gran tasca, a l’empresa Prysmian per creure en el nostre projecte i voler col·laborar amb un ajut econòmic,  a Darders&Lupgens per fer-se càrrec d’una part del cost de les butlletes, al Centre Fuji per exposar la panera i a totes les famílies del Centre Obert que han col·laborat en la venda de talonaris.

GRÀCIES a tothom que fa possible que els nostres objectius es facin realitat.

Els números es podran comprar fins al 15 de gener i el sorteig es realitzarà l’endemà, dimarts 16.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s