Visita al vaixell d’Open Arms

IMG-20171128-WA0003

Fa dues setmanes les educadores del Tacó vam preparar un conte i uns vídeos per tal de tractar el conflicte dels refugiats. El conte tractava sobre un nen de 10 anys, el qual havia de fugir de la guerra i com ho va viure ell. Posteriorment vam estar xerrant de molts temes i inquietuds dels participants. En acabar vam veure diferents vídeos de l’ONG Open Arms, on vam veure com eren aquests rescats, perquè es duien a terme i quin
impacte tenien en les vides d’aquestes persones.

Al dilluns i dimarts següent vam quedar directament al port de Vilanova i la Geltrú, ja que el vaixell “Astral” estava atracat al port i teníem l’oportunitat de conèixer ben a prop, allò que els hi havíem explicat. Un cop al davant del vaixell ens va impressionar molt, la seva mida però sobretot conèixer a les persones voluntàries que desinteressadament realitzen aquests rescats, i eviten que morin al mar mediterrani. Ens van explicar moltíssimes coses interessant, impactant i molt injustes a la vegada.

També ens van deixar tocar el timó, entrar a la part interior de l’Astral i veure alguns vídeos dels seus rescats en alta mar. En finalitzar els hi vam donar les gràcies per la feina que fan i ells ens van dir que era molt important que nosaltres, els nens i nenes del Centre Obert, expliquéssim a les nostres famílies, amics, professors, etc. Tot això i que en féssim difusió. Per tal de poder fer pressió als governants i que aquests reaccionin davant aquesta tragèdia i Europa actuï amb consciència.

This slideshow requires JavaScript.

Ho vam poder fer juntament amb els grups de Joves i Molí.

CO Tacó

Advertisements

One response to “Visita al vaixell d’Open Arms

  1. Pingback: El Centre Obert decora el carrer Santa Madrona | Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s