Festa de fi de curs a la Casa del Mar

El Centre Obert Mar, vam decidir provar un nou lloc on acabar el curs, i vam descobrir la sala d’actes de la casa del mar, situada al Passeig del Carme. Com podeu veure a les fotos te un quadre gegants d’un vaixell, ja que és la casa on es reuneixen antics pescadors i gent del barri.

Allà a la sala vam ensenyar un munt de fotos de tot el curs, i dels dos grups! Això a les famílies els hi va agradar molt. Després el grup de grans va representar un conte que portaven preparant un munt de dies!! Als petits es van quedar embovats i els pares dels grans se’ls hi queia la baba d’orgull!

I com no podia ser d’una altre manera, vam acabar amb un gran berenar en un altra sala! Com sempre les famílies van portar tan de menjar que no el vam poder acabar i el vam repartir entre tots.

Als educadors i educadores ens va encantar que vinguessin tantes famílies a acomiadar el curs amb nosaltres i que algunes ens ajudessin tan a recollir, ens hem convertit en una petita-gran família! Us desitgem que passeu un estiu genial a tots i totes!

 

Les/els Educadores/ors del Centre Obert Mar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s