El Centre Obert de Mar visita el port de Vilanova i la Geltrú

El dimecres 10 de maig vam fer una sortida de visita al port amb el grup de petits de Capi. Abans d’entrar, ens vam seure al parc del davant i l’educadora Emma ens va explicar els tipus de pesca que hi ha i com pesquen els pescadors. L’Andrea  va fer de peix perquè així la Emma ens podia explicar millor els tipus de pesca.

IMG-20170523-WA0019

Després vam entrar al port. Les educadores ens van dir que no podíem molestar perquè hi havia pescadors treballant; alguns estaven arreglant les xarxes amb les que pesquen.

Vam veure vaixells molt grans i alguns també de petits. Ens van agradar tots!!! Quan vam arribar al final del port, la Emma també ens va explicar, que al costat hi ha un altre port: el port esportiu; això vol dir que hi ha vaixells de gent que els fa servir per sortir a fer una volta, que no pesquen.

També vam veure el lloc on es subhasta el peix. Quan els pescadors arriben de pescar, porten el peix fresc en capses i llavors la gent que te botigues de peix els pot comprar al millor preu.

Desprès, vam passejar una mica i ens vam fer una foto de grup!

IMG-20170523-WA0020.jpg

De camí de tornada, vam parar a jugar a la plaça del port, i vam jugar al cuba abraçada. Es juga així: un la para i si va a pillar algú, si aquest es vol salvar, ha d’abraçar a un nen/a; i si et pillen, la pares.

Duran aquet joc ens ho vam passar molt bé i els petits també van disfrutar del joc, perquè era molt divertit. Quan vam acabar vam anar a Capi i vam fer una assemblea diferent perquè vam dibuixar al nostre company.

Ens agradaria tornar aviat amb el grup de petits, perquè són molt divertits i molt agradables. Però sabem que els tornarem a veure aviat perquè el grup de grans, estem preparant un conte inventat per explicar-los-hi, i ho estem fent amb molta il·lusió.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s