El Centre Obert a les Jornades de Salut Comunitària

La Xarxa de Centres Oberts de Vilanova coneix nous àmbits!

En aquesta ocasió les companyes del grup de petits del Centre Obert Mar hem assistit a les primeres Jornades de Salut Comunitària en col·laboració amb el CAPI de Baix a mar on està ubicat el nostre grup d’edat. Va ser el 6 d’abril al centre cívic de la Geltrú ,on es van fer conferències sobre salut comunitària i es va presentar el centre de CAPI, pioners en la integració de diferents serveis per a la salut de les persones, incloent al Centre Obert i a Serveis socials en el mateix centre de Salut. Vam fer unes jornades de reflexió interdisciplinars on vam poder tenir la oportunitat de donar un punt de vista des d’un altre àmbit d’intervenció i conèixer-ne d’altres.

Per rematar la Jornada es van fer presentació de diferents projectes comunitaris on vam poder tenir la oportunitat de presentar el Centre Obert i la seva missió i un projecte  de salut comunitària iniciat amb famílies i participants en col.laboració amb pediatria i infermeria pediàtrica. El projecte de berenars saludables, amb l’objectiu de reduir el sucres a l’estona de berenar i les Assemblees Saludables 8 xerrades amb les famílies del Centre Obert sobre hàbits de salut i parentalitat/marentalitat positiva un cop al mes.

L’experiència va ser molt positiva i esperem poder tornar a participar d’actes com aquest on s’integren diferents àmbits d’intervenció, per no parar de créixer i aprendre!

Us deixem el link del vídeo on es presentaven tots el projectes comunitàries de CAPI i algunes imatges sobre les jornades.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s