Les colònies de petits i mitjans

El cap de setmana del 18 i 19 de març els grups de mitjans de Molí i Tacó i el grup de petits de Mar vam anar de colònies a Can Diable.

Allà vam rebre la visita inesperada d’uns pirates que ens van explicar que en Peter Pan havia robat el lloro Crispy del Capità Garfi i ens van demanar ajuda per a recuperar-lo. Per això vam haver de superar tot un conjunt de proves per aconseguir ser uns grans pirates. Vam aprendre a utilitzar les espases, a caminar al peu coix, a cantar cançons pirates i moltes proves més fins que vam aconseguir ser uns pirates de veritat!

A la nit, vam trobar el rastre de plomes del lloro Crispy i al seguir-lo vam trobar un gran tresor! Els pirates, com van realitzar molt bé les proves, ens van regalar uns mocadors pel cap com a record d’unes colònies que mai oblidarem.

Va ser un cap de setmana genial. Això sí, a la tornada cap a casa amb l’autocar vam veure una pel·lícula, però la majoria ens vam quedar adormits… Seria pel cansament?

Un any més ha estat una gran experiència i tots volem tornar a repetir! Cliqueu a la fotografia per veure l’àlbum d’aquestes colònies!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s