Batutnotícia del Centre Obert de Mar

El dijous 2 de març, al grup de grans del Centre Obert Mar, vam fer un taller de cuina: “Batut de maduixa”. Estava boníssim!!! A més, aquella tarda teníem un berenar molt bo amb donuts, galetes i xocolata…un berenar de reis!

Ara us explicarem com vam fer aquesta recepta per llepar-se’n els dits:

Ingredients:

  • Maduixes
  • Sucre
  • Llet

Preparació:

Vam netejar les maduixes i un grup, eren els encarregats de tallar-les a trossets petits. Altres, es dedicaven a pesar el sucre necessari (200gr). I per últim, la resta, es dedicaven a posar la llet en un bol (200ml).

Després vam agafar la batedora i ho vam barrejar tot per triturar-ho en format sorbet. Quan el teníem omplíem diferents vasos.

I repetíem el procés fins acabar les maduixes!

Molt important! En acabar…cal netejar tots els utensilis utilitzats: els ganivets, la batedora, bols, etc.

Quan vam tenir tots els vasos plens per tots, vam preparar la resta del berenar….donuts, galetes i xocolata i…. a menjar!!!

Esperem que us hagi agradat i que gaudiu d’un berenar com el nostre.

IMG-20170314-WA0001

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s